Var best stemning før nyttår.

Frank Lampard innså at Ross Barkley ikke hadde en plass på Stamford Bridge denne sesongen og sendte 27-åringen på utlån til Dean Smith.

Scoring mot Liverpool i debuten og storspill skapte lenge forventninger om at Smith kan gjøre en fremstøt for å beholde den sentrale midtbanespilleren. På Stamford Bridge ryktes det at Barkely er én av spillerne på utlån som skal selges for å rydde plass til en kanon: Chelsea gjør seg klar for Haaland – selger 6 spillere

Done deal for Villa og Barkley?

Ikke ifølge Dean Smith.

-Nei, Ross Barkley kom på leie på starten av sesongen. Obviously, Frank Lampard var manageren da vi forhandlet frem avtalen. Han (Barkley) har to år igjen av kontrakten med Chelsea, og det (permanent overgang) er ikke noe som har blitt diskutert, sier Villa-manageren ifølge The Mirror.

Nå hører det med til historien at Barkleys prestasjoner har variert gjennom sesongen. Det startet rasende bra med scoring mot Liverpool og Leicester, men etter knallkampen i 3-0 seieren over Arsenal i november, dro 27-åringen på seg en hamstring skade som holdt ham ute i over en måned. Etter dette var det slutt på produktiviteten. Én scoring i januar mot Southampton står som eneste i 2021.

Les på F7: Almaas og Follestad skal bygge hus på TV

Smith har stort sett benyttet Barkley som innbytter de siste ukene, noe som må sies å backe opp kommentaren fra Villa-manageren om no deal.

At Villa-innbytter Ross Barkely har en plass hos Thomas Tuchel, det er highly unlikely. Vi anbefaler Barkely om å ikke etablere seg for godt tilbake i London, en exit lurer.

Les: Everton kaprer et av Englands største forsvarstalenter