Som vi husker ham best.

Han forlot Anfield sommeren 2022 for å «søke nye utfordringer». Det fikk senegaleseren så til de grader, men ikke de han så for seg. Skader, manglende prestasjoner i forhold til forventningene til en av Bayern Münchens best betalt – og så garderobe fighten med medspiller Leroy Sané etter City-kampen. I sommer ble det klart at 31-åringen trakk seg helt ut av Europa og fulgte saudiarabiske penger. Nå skal det spilles, tjenes og investeres.

Vi kjenner ikke til bakgrunnen for valget av Bourges Foot 18, men ifølge ESPN er Mané tett på å kjøpe den franske fjerdedivisjonsklubben. ESPN hevder Mané allerede i sommer sprøytet inn penger for å hjelpe klubben på overgangsmarkedet med å sikre seg bedre spillere.

LES: Går mot rettsak

Klubben ligger rundt 250 km fra Paris og er en sammenslutning av klubbene Bourges Foot og Bourges 18, som slo seg sammen i 2021.

LES OGSÅ: Michail Antonio og Callum Wilson klar til å rope «skandale!» hvis Messi vinner Ballon d’Or

Det er ingen som ler av Ryan Reynolds og kompisens oppkjøp av National League-klubben Wrexham, vi har heller ikke tenkt å gjøre det av Sadio Mané Bourges Foot 18-kjøp.