Lars Bohinen Bilde: Stabæk

Vil skape energi! – Det var grunnen til at Jerv tidligere i dag sparket sin hovedtrener Eirik Kjønø etter kun 84 dager i jobben. 5.september fikk Lars Bohinen sparken fra Stabæk etter en svært dårlig periode var Bærums-laget i fare for å rykke ned.

Målet var å blåse liv i Stabæk, men det gikk alt for sakte, hadde på følelsen at endringen foregikk med metamorfose. – Laget var uten energi og det var Lars Bohinen også.

Les: Eirik Kjønø fikk sparken for å skape energi

Vi får håpe at Lars Bohinen har hatt noen fine fridager og har mer energi, men hvis ikke har Jerv et stort problem.

Det var ingen overraskelse at Jerv, som var oppe og snuste på Eliteserien sist sesong rykket ned igjen ved første mulighet. -De har rett og slett ikke resursene som trengs for å spille på øverste nivå i Norge. Det som overrasket mer er at de sliter i OBOS-Ligaen. Jerv står i fare for å rykke videre ned.

Etter 27.kamper har Jerv 27.poeng. Fredrikstad som allerede har rykket opp til Eliteserien har 60.poeng.

Med tre runder igjen ligger Jerv på kvalikplassen i bunn – kun ett poeng over Hødd som ligger an til å rykke ned. Skeid har alt rykket ned.

Les: Premier League-stjerner: «Skandale hvis Haaland ikke vinner Ballon d’Or!»

Lars Bohine skal forsøke å redde Jervs plass i OBOS-ligaen.

Jerv avsluttet onsdag samarbeidet med Eirik Kjønø etter kun tre måneder. Senere samme dag er det klart at Lars Bohinen skal trene Grimstad-laget ut sesongen.

Jerv rykket ned fra Eliteserien i fjor. Og turen ned til OBOS-ligaen har blitt blytung.

Med tre runder igjen ligger Jerv på kvalikplassen i bunn – kun ett poeng over Hødd som ligger an til å rykke ned. Skeid har alt rykket ned.

«Det er en stor utfordring å ta over Jerv. Dette med tanke på posisjon på tabellen og selvfølgelig med spillergruppen og mentaliteten som er der nå. Jeg mener det er et lag som har mange gode sider ved seg, men som de ikke har fått ut», forteller Lars Bohinen i en pressemelding som ligger ute på Jerv sine sider.

Torsdag har han første trening med Jerv.

– Jeg har god kjennskap til OBOS-Ligaen og har vært i denne situasjonen før. Med min trenererfaring og mulighet til å påvirke noe i positiv stand, tror jeg kan være med på å få ut potensialet som spillerne sitter inne med, sier Bohinen.

Jerv har ikke vunnet en kamp siden 9. august (3–2 mot Raufoss). Siden har det blitt to uavgjorte og åtte tap.