The One, the Only. (foto: psg, twitter)

Når du troner øverst i verden som fotballspiller og har et VM-trofé til å bevise det, da er det alt annet enn tegn om at karrieren er på hell. Lionel Messi gledet alle argentinere etter VM-triumfen med beskjed om at han fortsetter på landslaget, de kommende månedene skal kursen stakes ut for resten av karrieren på klubbnivå.

Ifølge L’Equipe jobber PSG-eierne hardt for å overtale Messi om å forlenge kontrakten som løper ut i sommer, i Barcelona drømmes det fortsatt om finansielt å manøvrere seg til et Messi-comeback på Camp Nou, uten at utenforstående skjønner hvordan klubbpresident Laparta skal trylle frem dette.

LES: Tjener millioner hvis det ikke blir Chelsea-overgang

Ifølge ESPNs kilde jobbes det et annet sted på kloden for samme signering. Etter at Saudi-Arabia kunne vise frem Ronaldo og Messi på samme kamparena i vennskapskampen mellom et sammensatt saudi-arabisk lag og PSG (der begge ikonene selvfølgelig scoret), har motivasjonen hos Saudi Pro League økt for å hente den argentinske verdensmesteren til landet.

Ifølge ESPNs kilde vil Messi, om han takker nei til PSG, få tilbud om samme avtale som Ronaldo, som har gjort portugiseren til den beste betalte idrettsmannen på kloden.

Per i dag kan saudi-arabiske klubber registrere syv utenlandske spillere på laget, ifølge ESPNs kilde skal dette økes til åtte spillere for å kunne friste flere utenlandske spillere til ligaen.

LES OGSÅ: Jakter drømmesigneringen

Da er planen klar, vi håper Lionel Messi dropper de ekstra milliardene og spiller seg videre inn i historien som tidenes beste – i en liga som betyr noe.