Tobias Pachonik. Bilde Stabæk fotball

Tobias Pachonik sin kommentar etter han kom til Stabæk var: «kaldt, men vakkert!» – Vi klandrer han ikke og sier oss enig. Den tyske forsvarsspilleren har vært på prøvespill i en stund nå, men likevel valgte 28 åringen å signere en toårskontrakt med bærumsklubben.

Stabæk sine sider, hvor du også kan se velkomst intervjuet forteller Tobias Pachonik han er svært glad for å være en del av klubben: «Det var et enkelt valg for meg. Jeg kom til Norge forrige uke og det var veldig flott. Kaldt, men vakkert. Jeg likte meg veldig godt i klubben og var veldig klar på at jeg ønsket å komme til Stabæk.»

Stabæk som akkurat har sendt sin førstekeeper Marcus Sandberg til HamKam er tilbake i Eliteserien (sammen med Brann) vet de trenger å styrke stallen betraktelig i vinter. Dog regner vi med at de fleste kjøpene/overgangene vil komme lengre ut i vintervinduet etter de fem store har lukket sine.

I Tobias Pachonik, som har vært uten klubb siden hans kontrakt med nederlandske VVV-Venlo gikk ut i sommer er en solid forstrekning. – Høyrebacken har spilt for Schalke 04 og Nürnberg i Tyskland. Han har også hatt opphold i Nederland og Italia. 

Les på Radiosporten: Ten Hag trenger ikke å se mer fra Rashford – konklusjonen er klar