Enzo tilbake fra VM. (foto: benfiza, twitter)

Overgangsvinduet nærmer seg lukking, Chelsea-aldri-mett er fortsatt ikke fornøyd. Mudyk kom på plass og viste i debuten mot Liverpool at han har alt å gjøre i verdens tøffeste liga, ifølge portugisiske Record har Londonklubben returnert til Benfica for å hente VM-stjerna Enzo Fernandez. Den portugiske klubben er fortsatt ikke med på opplegget til Todd Boehly.

22-åringen Enzo Fernandez var med på å spille Argentina helt inn til trofébordet i VM og markerte seg selv som beste unge spiller i sluttspillet. For Todd Boehly og Chelsea-gjengen er dette den sentrale midtbanespilleren som skal gi Londonklubben en ekstra edge de neste fem, ti årene. For noen uker siden kollapset forhandlingen med Benfica, men med Deadline Day snikende innpå er Chelsea igjen på offensiven.

LES: Sky Sports: Klar for Everton!

Benfica-trener Roger Schmidt gikk tidligere i måneden ut og uttalte at Chelsea-ledelsen viste ingen respekt, der de ga inntrykk av at de var villig til å betale utkjøpsklausulen på 120 millioner euro, for så å forhandle om nedbetaling over tid. Benfica-bossen har også vært krystallklar på at Chelsea må betale hele beløpet i ett, eller se å holde seg unna Fernandez.

Ifølge Record har Benfica nå fortalt Fernandez at de står klar med en godtgjørelse hvis det ender opp med at Chelsea ikke betaler hele beløpet og gjennomfører overgangen. Den portugisiske klubben trenger en 22-åring mentalt klar for å spille i Benfica-drakta ut sesongen med tittel-muligheter i ligaen og en ekstremt god steam inn i 8.-delsfinalen mot Club Brugge i Champions League.

LES OGSÅ: Ole Gunnar Solskjær ønsker å ta med seg Harry Maguire og Scott McTominay til Premier League klubb i krise

Ifølge det portugisiske mediet har klubben derfor lovet Fernandez rundt 20 millioner kroner i «bonus» for å glemme Chelsea for resten av sesongen.

Uansett hva det ender med, for Fernandez er det happy days.