Sean Dyche.

Det er ikke mange dagene siden Everton-eieren først ringte Frank Lampard for råd om overgangsstrategien, for noen timer å ringe med beskjed om at han hadde fått sparken. På fredag klappes neste trener inn på Goodison Park.

Prosessen med Lampard-skiftet har sikkert pågått de siste ukene, men responsen har tydeligvis vært så som så. Ifølge ulike engelske medier har Marcelo Bielsa og Thomas Frank i tur og orden takket nei til å kaste seg inn med brannslukkingsapparat på Goodison Park.

LES: Hva skjer med Jadon Sancho?

Ifølge Sky Sports blir Sean Dyche ansatt som ny Everton-manager på fredag. Hos Burnley viste Dyche en fantastisk evne til å bite seg fast i Premier League med Burnley, helt til det sa stopp i april 2022 etter ti år i jobben. Dette er treneren som skapte et Burnley som virkelig ga de største klubbene trøbbel, Jürgen Klopp var gjerne illsint etter møte med Dyches gjeng med steintøffe spillere.

Med Dyche ved roret hos Everton kan supporterne glemme forventninger om finspill. Motstandernes spill skal ødelegges, der det skal gjøres enkelt og effektivt for å sanke ett poeng etter det andre, frem til Everton er i sikkerhet over nedrykksstriden.

Sean Dyche har vist gjennom et tiår hos Burnley at han ikke er treneren som skriker etter de store stjernene for å lykkes, dette kan være riktig vei å gå for Everton etter de to siste sesongene med store navn og dårlige resultater.

Dyche gjorde Turf Moor til kamparenaen motstanderne hadde stor respekt for, nå skal han gjøre det samme med Goodison Park.

LES OGSÅ: Bayern kvitter seg med mentoren til Manuel Neuer