Jadon Sancho og Erik ten Hag

Tranferguru Fabrizio Romano har kommet med oppdatering hvordan det går med formen til 22-åringen.

Jadon Sancho har ikke hatt det lett siden overgangen til United, og kantspilleren har ikke vært med for de røde djevlene siden oktober i fjor, Fabrizio Romano forklarer hva som skjer med den engelske stjernen.

SNART KLAR: Tottenham nærmer seg ny signering

22-åringen var meget god i Borussia Dortmund, men har ikke klart å leve opp til forventningene på Old Trafford, og det resulterte til slutt i at spilleren gikk glipp av Englands VM-lag i 2022. Dette skal ha påvirket Sancho kraftig både fysisk og psykisk.

Denne sesongen under den nye Manchester United-manageren Erik ten Hag, har Sancho spilt 14 ganger – scoret tre mål og assistert et til.

Jadon Sancho ble signert av Ole Gunnar. (foto: united, twitter)

Med kontrakt på Old Trafford ut 2026 har 22-åringen fortsatt en fremtid i Man United, men han vil ikke være tilbake før Ten Hag mener han er 100% klar.

SISTE: Sparket etter ni kamper!

«Prioriteten for Manchester United er å ha ham tilbake på førstelaget,» sa Romano på sin YouTube-kanal. «Han får spilletid når han er 100 prosent klar, dette grunnen til at han ikke har vært tilgjengelig i de siste kampene.

«Selv om han er tilbake på trening med troppen, hvor Erik Ten Hag og trenerteamet hans jobber med og med Jadon Sancho, vil de at han skal være 100 prosent klar både mentalt og fysisk.

«Akkurat nå ønsker de å beskytte spilleren og ha Sancho for andre del av sesongen i veldig god stand.»