Hos meg får du tillit, lad. (foto: arsenal, twitter)

Premier Leagues desidert beste klubb så langt i sesongen har lastet opp med midtstopper Jakub Kiwior og ving Leandro Trossard, mens Chelsea sørget for at Mudryk valgte den blå drakta i London. Etter at Gabriel Jesus ble sendt hjem fra VM-sluttspillet med langtidsskade, har en spiss stått høyt på prioriteringslista til Arsenal. Her har Eddie Nketiah vist han kan gjøre jobben på topp, med fire scoringer på de siste fem Premier League-kampene. Dermed er Arteta tilbake til midtbaneforsterkning, noe som må og skal på plass.

Flere spillere er linket til the Gunners de siste to månedene, men direktør Edu og Arteta har likevel en favoritt i en 21-åring som spiller gnistrende god fotball i Premier League denne sesongen. LeoVegas: Sjekk boosted odds på 1.70 for Mbappé og Messi, 29. januar

Moises Caicedo ble hentet til Brighton fra Ecuador i 2021 og har taklet overgang til verdens beste liga bedre enn de aller fleste. Nå står den sentrale midtbanespilleren med 31-kamper i Brighton-drakta, denne sesongen har Caicedo tatt det virkelig store steget. LeoVegas: Sjekk boosted odds for ukas kamper

Selvskreven på førsteelleveren hos Graham Potter, det samme under Roberto de Zerbis ledelse. Brighton er ikke overraskende lite lysten på å slippe midtbanespilleren, en av suksessfaktorene som har gitt klubben håp om billett til spill i Europa neste sesong. Ifølge overgangsjournalist Romano var Chelsea ute med bud på rundt 670 millioner kroner tidligere i januar, men fikk et raskt no thanks fra Brighton-ledelsen.

Ifølge Romano presser Arsenal på for en overgang på Caicedo. Arteta gikk tidligere ut og bekreftet Arsenal jakter forsterkning på midtbanen, 21-åringen i badebyen Brighton er hovedmålet.

På fredag melder overgangsjournalist Romano at Arsenal nå har sendt bud på 60 millioner pund til Brighton, der forhandlingene nå er inne i en avgjørende fase. Arsenal har halvveis i sesongen passert Arsene Wengers the Invincibles fra 2003/04 på poeng, som spilte seg ubeseiret til Premier League-trofeet. Arteta og Ødegaards Arsenal-lag har 50 poeng på 19 kamper, the Invincibles sto etter halvspilt løp med 45 poeng.

Moises Caicedo har vist han behersker tempo og intensitet i verdens tøffeste liga og trenger ingen innkjøringsperiode før han kan levere for klubben som jager tittelen denne sesongen. Arsenal har bestemt seg, i løpet av de kommende dagene skal Caicedo dra på seg Arsenal-drakta.