Enrique skjønner han er på etterskudd med å skape en tittelkandidat..

Den siste måneden har det stort sett vært snakket om tre kandidater til United-jobben. Pochettino, selvfølgelig, Erik Ten Hag en verdig utfordrer, og mannen som ikke gir opp selv med de siste tapene mot Middlesbrough og uavgjort mot Burnley: Ralf Rangnick. Ifølge ESPNs kilder er et fjerde navn inne på short list.

Han har vært nevnt tidligere, men ifølge ESPNs kilder er Luis Enrique nå en fullverdig kandidat til jobben som Manchester United-manager fra sommeren av. Hierarkiet på Old Trafford mener den tidligere Barcelona-manageren har de riktige egenskapene og en vinnerstatistikk som sammen kan bringe den etterlengtede suksessen tilbake til Old Trafford.

Enrique ledet Barcelona til The Treble i 2015 (Champions League, La Liga og Copa del Rey), noe som skal gi the Glazer family og United-direktør Richard Arnold stjerner i øynene. ESPNs kilder hevder også flere kandidater blir vurdert, men at det nå er Mauricio Pochettino (PSG leder overlegent i Ligue 1), Erik ten Hag (Ajax leder rimelig komfortabelt i Eredivisie) og Luis Enrique som stiller i egen klasse.

Da Enrique ble linket til United-jobben i november etter Ole Gunnar Solskjærs exit, svarte spanjolen litt flåsete at det trolig dreide seg om en tidlig aprilsnarr. Da var det snakk om å finne vikar, nå ligger det fast ansettelse i verdens største klubb på bordet, noe som vil bety a whole different ballgame for Enrique.

51-åringen har kontrakt som går frem til etter VM-sluttspillet i Qatar. Faller valget til United på den spanske landslagstreneren, ligger det en skikkelig kamp der fremme for å overbevise spanjolene om å la Enrique endre planene og trekke mot Manchester til sommeren. Det høres ut som en skikkelig utfordring, men er verdens største klubb og Enrique enige om the perfect match, da er ingenting umulig.

Vi tipper Enrique får med seg Manchester United – Brighton, tirsdag, 15. februar