(foto: fra united, twitter)

På lørdag ga Jadon Sancho United-supporterne den berusende førelsen av scoring og følelsen av å føre kampen. Tre minutter etter pause var det tilbake i poengdelings-sporet som mot Burnley.

Forrige helg snudde Burnley Uniteds 0-1 ledelse til poengdeling (med scoring to minutter etter pause), Southampton gjorde akkurat det samme – denne gangen på Old Trafford. Holder Rangnick katastofalt dårlige peptalks i pausen? Gary Neville mener bestemt at vi må slutte å klage på manageren.

-Du kan nå ikke putte fingeren på én ting når du ser United spille, hver eneste dag virker som en såpeopera. Du hører at spillerne ønsker Pochettino, så at Ronaldo kommer til å forlate klubben. Det har nå kommet til et punkt der det ikke står på manageren, begynner Neville ifølge Goal.

Les: Dette er midtbanespilleren Manchester United er villig å betale dyrt for å erstatte Paul Pogba

-Det er en confidence issue, men også en unnskyldnings-mentalitet (hos spillerne) og å tenke på seg selv og ikke se det større bildet som skaper a brilliant team, fortsetter Neville.

Unnskyldnings-mentalitet.

Et øyeblikk som United. (foto: united, twitter)

-Ole fikk mye kritikk på starten av sesongen og mistet jobben, nå blir det hevdet at Ralf Rangnick ikke er god nok, fordi han er sportsdirektør og ikke trener, sier Neville.

Les: Jens Petter Hauge går glipp av en skikkelig fest hos AC Milan

-Hos United ser de sløve ut og virker ikke å ha kvaliteten to chase games… Jeg opplevde de var nær forrige sesong, men nå opplever jeg at de er så langt fra å vinne ligaen som de noen gang har vært, fyrer Neville.