Nicolo Zaniolo

Når José Mourinho går ut og beskriver det som dessverre at en spiller i Roma-troppen blir værende i klubben, da er du sikret en posisjon på tribunen. For Nicolo Zaniolo har det vært et race de siste månedene, der 23-åringen har presset på for en exit fra hovedstadsklubben.

Premier League-klubber har vært på, spesielt Leeds, som ifølge Calciomercato sendte et bud på Zaniolo, der det var snakk om leieavtale ut sesongen med kjøpsopsjon etter et visst antall spilte kamper.

LES: Steve Bruce droppet comeback

Zaniolo ble. Den offensive midtbanespilleren har de siste årene vært en av de fremadstormende italienske angrepsspillerne, debuten på det italienske landslaget kom allerede i 2019 (totalt 11 landskamper, 2 scoringer).

Zaniolo har etter 128 kamper i Roma-drakta (24 scoringer, 18 assists) gjort seg skikkelig upopulær blant supporterne. 23-åringen holder ikke tilbake det sterke behovet til å forlate klubben, Mourinho holder heller ikke tilbake hva han mener om spilleren.

Det ble ingen overgang til Premier League, men i Tyrkia jobbes det på høygir. Med to dager igjen av det tyrkiske overgangsmarkedet, er Zaniolo på lista med de heteste overgangskandidatene. Ifølge overgangsjournalist Gianluca Di Marzio har Galatasaray på plass de personlige betingelsene med 23-åringen, men er ikke i mål med forhandlingene med Roma. Dette har åpnet opp for mulighet hos en av rivalene i Süper Lig.

LES: Solbakken er Mourinho sin nye hoggestabbe

Ifølge Di marzio har erkerival Fenerbahce meldt seg på det siste døgnet og kjemper om signaturen til rundt 220 millioner kroner. Ser ut som Mourinho snart slipper å uttale seg om dessverre blir han-spilleren.