Tok feil, har ikke noe å tilby spilleren han overbeviste å signere med City. (foto: city, twitter)

Kalvin Phillips var den store stjerna hos Leeds under Marcelo Bielsa. Så forsvant læremester Bielsa, Phillips tok steget til Manchester City sommeren 2022 for rundt 42 millioner pund. Inn i 28-åringens andre sesong i City-drakta er det ikke lenger noen tvil om exit. Engelsk media har meldt det i lengre tid, men når det kommer fra Pep Guardiola selv, da er det avgjort.

-Jeg vet ikke hva som kommer til å skje (i overgangsvinduet). Han fortjener ikke det som har skjedd med ham. Jeg er så lei meg for det. Det eneste jeg kan si er at han er et perfekt eksempel med sin personlighet og karakter. Jeg har ikke gitt ham det han kom for, begynner City-manageren ifølge Sky Sports.

LES: Ratcliffe planlegger Newcastle-raid etter å ha tatt kontroll over Manchester United

Så hva skjedde?

-Det er bare fordi jeg visualiserte noen ting med ham og laget, men jeg har vanskelig for å se hvordan det skal lykkes, kommer det fra Guardiola.

Med andre ord, Kalvin Phillips har ingen plass i Guardiola-fotball.

Luton – Manchester City

Newcastle og Juventus står og banker på døra, vi tror det ender opp med St. James’s Park.

RADIOSPORTEN: Tidligere toppscorer i Bundesliga har fått beskjed om å finne seg ny klubb