Xabi Alonso har en koseprat med tidligere Arsenal-spiller Granit Xhaka etter nok en seier. (foto: leverkusen, twitter)

Bayern München, Liverpool og Real Madrid har alle hatt gleden av å ha en av verdens aller beste midtbanespillere Xabi Alanso på laget. – Nå er 42 åringen på god vei til å skape seg legendestatus på nytt, denne gangen som manager.

Alonso har blitt et hett tema i alle sine tre tidligere klubber etter hans imponerende sesongstart med Bayer Leverkusen – Den spanske manageren styrer Die Werkself til topps i Bundesligaen etter 13 spilte kamper.

Les: Ratcliffe planlegger Newcastle-raid etter å ha tatt kontroll over Manchester United

Leverkusen har ennå ikke tapt denne sesongen, og en rekke av deres spillere, fra Florian Wirtz til Jeremie Frimpong, har blitt koblet til store penger bort fra BayArena.

Alonso ‘kan vente’ på Klopps Liverpool-exit til tross for Real Madrids interesse

Xabi Alonso har blitt tippet til å returnere til Liverpool fremfor Real Madrid av en annen Reds-legende Steve McManaman – Tysk presse derimot mener Bayern München trolig er hans neste klubb.

Alonso har blitt frontløperen for å erstatte Carlo Ancelotti i Real Madrid hvis italieneren tar jobben til den ledige landslagssjefsjobben for Brasil når hans kontrakt går ut etter sesongen.

McManaman er optimistisk at spanjolen kan velge å vente på en retur på Anfield istedenfor.

Les: Manchester United og Borussia Dortmund sitter i møte akkurat nå

Alonso «kan vente det ekstra året»
«Real Madrid vil kaste nettet sitt bredt og se på managere som spiller riktig fotballstil, men jeg tror Xabi for øyeblikket fanger oppmerksomheten mer enn noen andre,» sa han til Betfred.

«Jeg vet at Bayern München også er veldig interessert i ham fordi Thomas Tuchels rykte der ikke er fantastisk …

«Han kan personlig ønske seg Liverpool-jobben og vente et ekstra år for å se om den stillingen blir ledig. Alt avhenger av hvor fornøyde hans eks-klubber er med sine managere fremover»

Klopp har imidlertid offentlig insistert på at han fortsatt er forpliktet til Liverpool-jobben, og har styrt laget sitt til andreplass på Premier League-tabellen, to poeng bak Arsenal etter 15 spilte kamper, til tross for at han måtte overhale midtbanen sin i fjor sommer.

Jordan Henderson og Fabinho dro til Saudi Pro League, med Alexis MacAllister og Dominik Szoboszlai som kom inn fra henholdsvis Brighton og RB Leipzig.

Les: Keeperen bak tidenes mest bisarre selvmål forlenger