Hotellregningen til Cristiano Ronaldo viser enda en gang hvor sprøtt det har blitt. Da den femdobbelte Ballon d’Or-vinneren først flyttet til Al Nassr tok han inn på på Four Seasons-hotellet i Riyadh.

Ifølge rapporter tok Ronaldo med seg hele følget til luksushotellet – inkludert familie, venner og sikkerhetsfolk. (I Saudi-Arabia havner man i fengsel hvis man bor sammen med en kvinne man ikke er gift med. Georgina Rodríguez og Ronaldo er kjærester)

Les: «Kan vente’ på Klopps Liverpool-exit til tross for Real Madrid interesse

Totalt skal gruppen ha okkupert totalt 17 rom, Ronaldo bor i Kingdom Suite i to etasjer.

Med flott utsikt over hovedstaden kom ikke kostnadene for å leve i slike glamorøse lyder for billig, da utsalgssteder hevdet at Ronaldo måtte betale 3,5 millioner per måned. – Totalt på de 11 månedene han har bodd på hotellet blir det 38,5 millioner kroner pluss omtrent 15 millioner i andre kostnader.

Men det faktum at Ronaldo angivelig tjener rundt 200 millioner euro i året fra Al Nassr, på toppen av alle kommersielle inntekter og sponsorater, betyr gigantregningen ikke nødvendigvis merkes noe serlig.

38-åringen og hans mannskap antas å ha flyttet for en permanent bolig, og bor i et eksklusivt kompleks med stor sikkerhetstilstedeværelse og enkel tilgang til restauranter, butikker, treningssentre og andre fasiliteter.

Den portugisiske superstjernen har en hel portefølje av eiendommer, inkludert to i hjembyen Madeira, en i Torino, et Cheshire-hjem fra hans Manchester United-dager, et feriested i Marbella og et pensjonisttilværelse på 17 millioner pund i Quinta da Marinha, på den portugisiske Riviera.

Les: Manchester United og Borussia Dortmund sitter i møte akkurat nå

Ronaldo kjøpte også et herskapshus i Madrid for 5 millioner pund i juli 2010, og det ble rapportert at eiendommen, basert i det eksklusive La Finca-området, tilbake.

Huset med syv soverom er så stort at Ronaldos andre halvdel Georgina Rodriguez gikk seg vill først. Tidligere i år rapporterte Semana, via Mundo Deportivo, at Ronaldo leide ut eiendommen for €10 000 per måned.