Ole Gunnar Solskjær og Erik ten Hag

Engelske fotballeksperter er i ferd med å snu i sin vurdering av Ole Gunnar Solskjær sin tid ved roret for Manchester United. – En andre og tredjeplass i Premier League er strålende når man denne sesongen kjemper om den siste Europaligaplassen med bare en kamp igjen.

Allerede for en måned siden mente Sky Sports-ekspert Tim Sherwood midtlertidig Manchester United manager Ralf Rangnicks svake resultater setter Ole Gunnar Solskjær i et nytt og mer flatterende lys. Han sa «Jeg tror Ralf Rangnick på egen hånd kommer til å gi Ole Gunnar Solskjær ny jobb». «At Rangnick gjør det så dårlig i klubben, viser hvor bra Ole gjorde det med denne gruppa spillere»

Tidligere United-spiller Rio Ferdinand er blant dem som mener tilstanden i klubben er verre under Rangnick og at innsatsen til den norske manageren vil åpne dører i England rimelig raskt. – Allerede har han vært på blokka til Burnley, men en topp Premier League klubb vil snart ta opp telefonen og komme med et tilbud til «the baby-faced assassin»

Les: Først sikres Mbappé så sendes Leonardo og Pochettino på dør

BBC kommentator Mark Lawrenson, som for øvrig går av med pensjon i dag etter 20 år i samme jobb snakket om at mye av magien, som man til tider så under Ole Gunnar Solskjær sin ledelse er helt borte i Manchester United. – «Selv kamper de vinner har et preg av sirup» Han fortalte i sin avskjedshelg han alltid syntes det var spennende å snakke om Manchester United, men at i år kan det sammenlignes med å se maling tørke. – Han mener det var en tabbe å sparke Ole Gunnar Solskjær, samtidig som han trekker frem Tottenhams sparking av Mauricio Pochettino som en like stor feil.

Lawrenson som er en av de viktige stemmene i England, var enig med avgjørelsen til Manchester United da de sparket Ole Gunnar Solskjær, men ikke nå lenger. – Han tror også Erik ten Hag kommer til å støte på store problemer når han om noen dager overtar som manager og kommer med sin siste forutsigelse før pensjon. Manchester United når ikke topp fire neste sesong heller!.

Les: Paul Pogba har skaffet seg treårskontrakt og en fortsatt saftig årslønn