Det er alt annet enn gitt at Erik ten Hag startet sesongen med forsterkningene som er bestilt. (foto: united, twitter)

Da Mamma Mbappé og kylian hadde bestemt seg for å ombestemme seg om å bli i Paris, var det ikke bare et gedigent prestisjenedelag for Real Madrid. Planen om et angrepsspill bygget opp rundt den franske superstjerna ble ubønnhørlig henvist til makuleringsmaskinen. Noen uker før overgangsvinduet åpner i juni betyr dette at Real Madrid går inn med «full vrede» og en god slump euros som var avsatt til å få franskmannens signatur.

Det er spanske Marca som hevder Real Madrid nå retter fokuset mot å forsterke den defensive midtbanen. Manchester United og Arsenal er sterkt linket til Aurelien Tchouameni hos Monaco. 22-åringen ble tidligere i mai spurt om linken til Manchester United og de andre beilerne, svaret tyder på at døra holdes åpen.

Les: Først sikres Mbappé så sendes Leonardo og Pochettino på dør

-Overgangsvinduet er alltid en periode hvor mye kan skje, kom det fra den franske landslagsspilleren.

Manchester United ser ut til å misse muligheten til å overtale Frenkie de Jong om overgang til Old Trafford og gamletreneren ten Hag, der 25-åringen ifølge Sky Sports ikke er keen på minst én sesong uten Champions League-spill.

Elendige Manchester United resultater godt nytt for Ole Gunnar Solskjær sin managerfremtid

Ifølge Marca går Real Madrid all in for å kapre seg det andre United-målet på midtbanen, Tschouameni. La Liga-klubben står i en helt annen posisjon enn United med sin ligatittel og Champions League-finaleplass. Når du plusser på en god dose frustrasjon og oppsamlet sinne over Mbappés vingling og avslag, da har du en klubb som er i posisjon til å ødelegge planene for et Manchester United på defensiven.