Boubacar Kamara

Ofte er defensive midtbanespillere litt kjedelige å se på, men det er overhodet ikke tilfelle med Boubacar Kamara som er et overflødighetshorn av kreativitet. Den franske 22 åringen har hele sitt liv spilt i Marseille drakt og skal være klar for noe nytt og større.

Den utløpende kontrakten har fått en rekke storklubber til å våkne.

Kamara bekrefter til Téléfoot det er slutt: «Jeg har tatt min avgjørelse som er å ikke forlenge kontrakten min og forlate «OM» ved sesongslutt. Jeg tror det er den beste avgjørelsen å ta neste steg i karrieren min»

Les: Elendige Manchester United resultater godt nytt for Ole Gunnar Solskjær sin managerfremtid

«Jeg er på et sted i karrieren hvor jeg ønsker å ta neste steg, få en ny utfordring i en ny liga. Jeg har valgt min fremtidige klubb, du vil finne ut hvilken snart.»

Manchester United, Bayern München, Barcelona og Atlético Madrid har alle forsøkt å friste Kamara. I begynnelsen av april meldte Marca at det er Atlético Madrid som har vunnet dragkampen uten at det er bekreftet enda.

Totalt har Boubacar Kamara stått oppført for 170 kamper i Marseille-trøya siden han rykket opp fra klubbens akademi foran sesongen 2017/2018.

Les: Først sikres Mbappé så sendes Leonardo og Pochettino på dør

Marseille landet på andreplass i Ligue 1 i trygg avstand til seriemester Paris Saint-Germain.