Liverpools sine forhandlere går allerede bredbeinte i gangene på Anfield stolte over en skjortesponsoravtale som snart skal underskrives. Det snakkes om 94 millioner euro per år, noe som gjør den til den største avtalen i sin type i fotballhistorien.

Merseyside-antrekket har blitt sponset av Standard Chartered (Britisk bank med kontorer i over 70 land) de siste 12 årene i en avtale som var verdt 46 millioner euro per år da det sist ble fornyet i 2018.

Imidlertid går kontrakten deres ut neste sommer, og mens samtaler holdes for å forlenge med Standard Chartered, ser Liverpool etter et rekordbeløp med sin neste avtale.

Les: Paul Pogba har skaffet seg treårskontrakt og en fortsatt saftig årslønn

En ny avtale på 94 millioner euro vil overstige 70 millioner euro betalt av Emirates til Real Madrid som er den nåværende høyeste sponsorpakken, også den kontrakten også er oppe til fornyelse neste år.

Hvordan ville Liverpools nye avtale sammenlignet med andre klubber?
For øyeblikket er den største skjortesponsoravtalen for et lag i Premier League Manchester Uniteds partnerskap med TeamViewer verdt rundt 55 millioner euro årlig.

Tottenham signerte den største avtalen for en skjortesponsor i Premier Leagues historie med en avtale på totalt 313 millioner euro med AIA, over åtte år, 39 millioner euro i året.

Chelseas avtale med Three utløper også neste sommer, og til en verdi av 47 millioner euro per år er den mer lukrativ enn Liverpools nåværende avtale.

Liverpool kan bli den første Premier League-klubben som har en kryptovalutabørs som hovedsponsor for skjorter.

Athletic har rapportert at de røde har mottatt tilbud fra forskjellige kryptoselskaper, men enhver avtale vil være underlagt godkjenning fra klubbens supportere.

Liverpool lanserte en rekke NFT-er i april, men de ble dårlig mottatt av fansen.

Det ryktes også at Premier League-klubber vurderer fremtiden for partnerskap fra gamblingselskaper, med ni av 20 lag som har betting som skjortesponsorer.

Les: Først sikres Mbappé så sendes Leonardo og Pochettino på dør