Edinson Cavani feier nok et mål i den franske hovedstaden

Både Villarreal manager Unai Emery og for øyeblikket klubbløse Edinson Cavani har en fortid i den franske storklubben Paris Saint-Germain. Emery som var innom Arsenal en sesong etter han forlot PSG i 2018 har funnet sin plass i den spanske Villarreal. Med små resurser har de etablert seg på øverste halvdel av La Liga tabellen.

Han ser mulighet for å hente en av verdens mest inspirerende angripere i Edinson Cavani som ikke fikk forlenget sin avtale med Manchester United etter å ha kommet i skyggen av Cristiano Ronaldo.

Marca var først ute å melde at 35 år gamle Cavani og Villarreal var enige om en avtale som fortsatt skal ha et lite forbehold.

Les: «Hele» Premier League kaster seg inn i kampen om Brentford sin målmaskin

Den spanske klubben er helt i lønnstaket satt av La Liga og nå få unna en spiller før de kan hente inn en ny som trolig har en god lønning. Den spanske spissen Paco Alcacer ønsker seg bort og er i samtale med Celta Vigo om en overgang. I utgangspunktet ønsket Villarreal å hente tilbake 23 millioner euro som de betalte til Borussia Dortmund i januar 2020, men med en særdeles god erstatter på trappene er de villige til å fire noe på prisen.

Det skal forhandles på høygir alle veier, en avklaring er ventet før helgen.

Les: Topp 10 verdens beste presterende fotballspiller 2022