Luis Suarez

Det må være litt kjipt for den colombianske spissen Luis Suarez å være nesten like god som sin navnebror å hele tiden høre, nei ikke han Suarez som har spilt for Barcelona og Liverpool, men han andre som spiller for Granada som nå har havnet i Segunda División. – Må være som å hete Pablo Picasso og være en skikkelig god kunster.

Vel, uansett Luis Suarez lever godt av fotball noe han innimellom forteller sine 55 000 følgere på Instagram (Luis Suarez har 44 millioner)

Marseille har blitt enige med Granada om et kjøp av den colombianske spissen Luis Suarez, som bare mangler en medisinsk sjekk for å kunne kalle seg Marseille-spiller. Den colombianske spissen har en fortid i Watford og Zaragoza.

Les: Edinson Cavani lander hos en gammel kjenning i La Liga

Luis Suarez hadde en fin sesong i La Liga i fjor, hvor han på 37 kamper scoret åtte mål og leverte fire målgivende pasninger.

Marseille skriver på sine nettsider at de er blitt enige med Granada om et kjøp av Luis Suarez, men at han fortsatt må gjennom en medisinsk sjekk før han kan kalle seg Marseille-spiller.

Ifølge flere medier er dette til en pris på ti millioner euro.

Les: «Hele» Premier League kaster seg inn i kampen om Brentford sin målmaskin