Edinson Cavani

Den 34 år gamle uruguayanske spissen Edinson Cavani har godt med krutt igjen i fotballskoene, noe han beviser gang på gang, når han får sjansen. Han har vært skadet den siste tiden, men han trener nå sammen med de andre skadefri. I følge oppdatering fra Manchester United manager Ralf Rangnick etter lørdagens 1 – 1 kamp mot Southampton er han enda ikke overbevist han vil være klar for møtet mot Brighton på tirsdag.

Mål av Jadon Sancho og Che Adams

Gårsdagens kamp fulgte et motsatt mønster enn det vi ble vant til under Ole, det startet bra og så ble det gradvis dårligere prestasjoner fra Manchester Uniteds stjerner. – Southampton var det dominerende laget i andre omgang og kunne lett tatt med seg hjem alle tre poengene.

Les: L’ Equipe: Jerome Boateng har rotet det skikkelig til hos Lyon

Etter kampen var det en rolig sjef som snakket med pressen. – Var ikke mye høy puls å spore hos Manchester United spillerne heller.

Det har lenge vært snakk om at Edinson Cavani vil forlate Manchester United når hans avtale går ut til sommeren og etter Ralf Rangnick nylig snakket om behovet for å hente enn yngre spiss virker en utgang for Cavani svært sannsynlig.

Les: Frank Lampard etter seier: Van de Beek var fantastisk

Hvis vi skal tippe og det må man jo av og til, er Barcelona neste klubb for den svært energiske spissen.