Kan tre av i Dortmund. (foto: dortmund, twitter)

I desember kunne RB Salzburg-sensasjonen Karim Adeyemi velge å vrake blant noen av de største klubbene i verden. Real Madrid, Barcelona, Liverpool og PSG hadde ifølge Bild åpnet samtaler med den unge senterforwarden. Nå skal en femårsavtale være på plass for 20-åringen.

Men ikke med en av de største gigantene. Borussia Dortmund var med inne i bildet i desember, og forhandlet seg ifølge Bild til en nesten-avtale, men Adeyemi valgte å bli i Salzburg. Ifølge den alltid tilstedeværende overgangsjournalisten Fabrizio Romano er tenkepausen over, der Dortmund og Adeyemi har blitt enige om en femårskontrakt.

Les: Bild: Hemmelig møte med Haaland, pappa Alfie, Michu, Adidas og Zidane

Spilleren har allerede tre kamper for det tyske seniorlandslaget – med scoring, nå skal Dortmund gi 20-åringen det riktige springbrettet inn i den tyske VM-troppen.

Dortmund fikk på plass signaturen til topp-prioritet Niklas Süle (Hansi Flick har neppe gjort seg populær hos Bayern München – ga råd til Süle), nå jobbes det med å få på plass de siste detaljene før signaturen med den neste spilleren på ønskelista er på plass. Det rigges for en Haaland-exit, Adeyemi gis rollen med å gjøre avskjeden med nordmannen så lite smertefull som mulig. Null press, altså.

Les: Frank Lampard etter seier: Van de Beek var fantastisk