Zinedine Zidane har ladet opp batteriene.

Det tyske sportsmerket Adidas har satt inn alle resurser på å signere Erling Braut Haaland etter avtalen med Nike gikk ut i januar. – En slik avtale kan bane veien for en overgang til Real Madrid i sommer.

Real Madrid håper Adidas kan bli en viktig alliert i deres fornyede ønske om å sikre signeringen av Erling Haaland fra Borussia Dortmund. Vi ser oftere og oftere et samarbeid med sponsorer av to grunner, det ene er å skaffe penger nok og ved at sponsorer betaler deler av lønna gjennom deres systemet slik at de ikke kommer i brudd med UEFA sine Fair Play regler.

Les: L’ Equipe: Jerome Boateng har rotet det skikkelig til hos Lyon

Ifølge Bild fant et hemmelig møte sted 7. februar i Adidas hovedkvarter, med Haaland, faren Alfie og hans nære krets sammen med Zinedine Zidane, samt Michu, Haalands barndomsidol.

Målet var å overbevise Haaland om å signere med Adidas, og tilstedeværelsen av Zidane i møtet ble sett på som avgjørende for å nå dette målet. – Skulle 21-åringen signere en kontrakt med Adidas, kan dette gjøre en eventuell overgang til Real Madrid enklere

Dette skyldes den direkte assosiasjonen mellom det tyske merket og klubben og det faktum at det allerede representerer mange av klubbens spillere.

Les: Har lagt svimlende 35 milliarder på bordet for Tottenham

Det vil være litt rart hvis det blir Zidane som baner veien for Haaland sitt flytte til Estadio Santiago Bernabeu, med sannsynligheten for at den franske treneren tar ansvaret for Paris Saint-Germain om sommeren, øker for hver dag.