Liker det han ser.. (foto: bayern, twitter)

West Ham presser Arsenal til godt over milliarden for å slippe Declan Rice, Bayern München kastet seg inn i prosessen forrige måned for å hente en av Tuchels favorittspillere i Premier League. Nå har Bundesligaklubben innsett de ikke kan være med å kjempe, selv om Rice skal ha signalisert at han er «positiv til en overgang til Bayern». Alternativet til Rice befinner seg også i London.

Det er ikke noe nytt at Bayern München står foran store forandringer i sommer. Borte er Nagelsmann, sportsdirektør og Oliver Kahn, etter Champions League-tapet mot City i våres gikk Bayerns styreleder ut og beklaget til supporterne og lovet at neste sesong starter med en spiss av verdensklasse. Fremstøtet mot Declan Rice viser at det også skal endres på midtbanen.

LES: Har tatt kontakt med overraskende Lionel Messi erstatter

Ifølge Bild er Pierre-Emile Højbjerg nå inne på blokka til Bundesligagiganten. Dansken står faktisk med 25 førstelagskamper for Bayern frem til karrieren fortsatte på balløya hos Southampton fra 2016. Hos Tottenham har 27 åringen siden 2020 spilt seg inn som selvskreven i startelleveren til Tottenham og som en av Premier Leagues mest solide midtbanespillere i kombinasjonen defensiv og sentral midtbane.

LES OGSÅ: Tenk hva Spurs-stjerna får til neste sesong når han ikke spiller på 60 prosent

Denne sesongen, som har vært kaotisk for Tottenham, har Højbjerg levert solid og står notert med 5 scoringer og 7 assists.