Maestro. (foto: roma, twitter)

Sevilla gjorde det igjen. Nok en Europaliga-tittel skal busses gjennom Sevillas gater, denne gangen var det en illsint Mourinho som måtte se seg slått av La Liga-klubben. Etter kampen var portugiseren utladet, men ikke mer enn at han slang rundt seg med uttalelser som må tolkes at han er på vei bort fra Roma.

-Jeg ønsker å bli hos Roma, men spillerne mine fortjener mer og jeg fortjener også mer. Jeg er litt trøtt av å være trener, kommunikasjonssjef, ansiktet til klubben som sier vi har blitt robbet etter hver eneste kamp. Jeg er trøtt av å stå på alle fronter. Neste år spiller vi ikke i Champions League, det er bra, fordi vi er ikke klare for det, sier Mourinho til Sky Italy.

LES: Spansk media: Har hentet opp et tilbud i gigantklassen

Ønsker å bli, men fortjener mer.

-Jeg drar på ferie på mandag. Vi vil snakkes. Jeg har fortalt eierne at jeg gir beskjed til dem først hvis jeg åpner samtaler med en annen klubb. Jeg fortalte dem da Portugal ringte meg i desember for landslagsjobben, men akkurat nå er det ingen andre klubber som har ringt meg, kommer det i kjent Mourinho-stil.

Apropos Mourinho-stil. Et blikk på CV’en til portugiseren viser at exit etter to sesonger i samme klubb er regelen, ikke unntaket.

Ryktene sier det kommer en telefon fra Paris om ikke så altfor lenge.

LES: Karius får et tilbud han ikke bør si nei til