Tenkeren. (foto: inter miami, twitter)

David Becham har brukt år på å prate om alle de store stjernene fra Europa som skal finne veien til Inter Miami. Nå har det åpnet seg muligheten til å hente den aller største.

Inter Miami har de siste månedene vært linket til Messi etter at det tydelig gikk mot exit PSG. MLS-sjefen gikk også ut og pratet høyt om at de skulle finne en kreativ løsning på å lønne verdenshistoriens beste spiller hvis han valgte den amerikanske ligaen.

LES: Karius får et tilbud han ikke bør si nei til

På torsdag bekreftet PSG-treneren på et pressemøte at lørdagens kamp blir Messis siste på Parc des Princes. Ifølge spanske Sport har Beckham og gjengen sendt et tilbud om fireårskontrakt med årslønn på 50 millioner euro – et gigant tilbud for en MLS-klubb.

Det går også et rykte der David Beckham med signering av Messi skal gi Barcelona muligheten til å leie «deres Messi» den neste sesongen uten å bli rammet av Financial Fair Play reglene.

LES:

Vi følger spent utviklingen. David Beckham jobber hardt i kulissene for tidenes prestisjesignering, vi heier på alt som gjør at Messi ikke ender i «Ronaldo-ligaen».