Karius på jobb. (foto: newcastle, twittter)

Loris Karius er i ferd med å bygge opp andre assosiasjoner til navnet sitt enn den ulykksalige opptredenen i Champions League-finalen. De siste sesongene har tyskeren holdt seg i form, men uten å finne en klubb der det ligger en fremtid. I september 2022 åpnet Newcastle døra da det var skader blant keeperne, for 29-åringen var dette en åpning for å vise seg frem på balløya.

Fra å ikke være i nærheten av spilletid for sin nye klubb gjennom høsten og store deler av vinteren, ble Karius kalt inn til å stå i ligacupfinalen mot Manchester United i slutten av februar. Litt av en overgang! Newcastle og Karius kjempet iherdig, men kunne ikke stanse Erik ten Hag fra å løfte sitt første trofé for United.

LES: Chelsea-spiller snart klar for å mate Haaland med assists

Det ble ikke noen flere kamper på Karius. Med kontraktsutløp i sommer forventet mange å se Karius igjen ute på klubbjakt, men ifølge The Athletic er Newcastle fornøyd med tyskerens jobb i troppen og er i samtaler om forlengelse.

Neste sesong er Newcastle med i Champions League med mer press på klubbens keepere. For Karius kan dette åpne opp for muligheter på kamparenaen. Spørsmålet er om 29-åringen er villig til nok en sesong med potensielt minimalt spilletid. Etter å ha fulgt Karius de siste sesongene med sammenhengende nedturer, mener vi tilbud fra en Champions League-klubb som har hatt ham i troppen i seks måneder ikke bør takkes nei til.

LES OGSÅ: Mason Mount har bestemt hvilken drakt han bærer neste sesong