Carlo Ancelotti som har levert både La Liga og Champions League får det som han vil

Det tok noen få minutter fra Brasils legendariske landslagssjef Tite trakk seg etter kvartfinale-exiten mot Kroatia til media startet å spekulere i hvem som skulle overta.

Real Madrid manager Carlo Ancelotti var øverst på lista til de aller fleste ryktemakere. Men til Rai Radio 1 avviser den italienske manageren ryktene. «Hvis Real Madrid ikke sparker meg før da, drar jeg ikke».

Tre portugisere var i medias søkelys: Jorge Jesus (Fenerbahce), Abel Ferreira (Palmeiras) og Luís Castro (Botafogo). Men ifølge brasilianske UOL Esporte ønsker det brasilianske forbundet et mer erfarent navn i: Real Madrid-trener Carlo Ancelotti. Men den drømmen har nå blitt knust.

Les: Ronaldo har akkurat landet på Dubai internasjonale lufthavn

I et intervju med den italienske radiokanalen Rai Radio 1 mandag bekreftet Ancelotti at han ikke vil ta over Brasil – eller forlate Real Madrid. «Jeg har god tid for å starte å tenke på fremtiden. Jeg har en kontrakt til slutten av juni 2024, og hvis Real Madrid ikke sparker meg før da, vil jeg ikke dra»

Videre har det også gått rykter om at Zinedine Zidane kan være aktuell for rollen som brasiliansk landslagsjef, men ifølge franske rapporter drømmer den tidligere Real Madrid-manageren om å ta over det franske landslaget.

Les: Prøver seg på Adrien Rabiot igjen