Cristiano Ronaldo ser ut til å nærme seg en overgang til Saudi-Arabia. Portugiseren, som står uten kontrakt etter det oppsiktsvekkende intervjuet med Piers Morgan, er ifølge transferjournalisten Rudy Galetti i Dubai for å diskutere en kontrakt med Al-Nassr.

Samtidig går det rykter om at Ronaldo blir et år i Premier League og spiller for Newcastle før en svært godt betalt pensjonstilværelse i verdens verste diktatur Saudi-Arabia.

Foot Mercato-journalisten Santi Aouna mener det ikke blir en omvei innom Newcastle. Han skriver at Al-Nassr ønsker å fullføre avtalen i løpet av de neste dagene og klubben sies nå å være stadig mer sikker på at Ronaldo vil velge Al-Nassr som sin neste klubb.

Les: Toppscorer styrer unna tilbud fra Premier League

Etter noen svært dårlige måneder i Manchester United håpet Cristiano Ronaldo at VM for Portugal skulle være en slags oppreisning. – Slik ble det ikke både land og spiller leverte dårligere enn forventet. Landslagssjef Fernando Santos fikk sparken så snart han kom kom hjem til Lisboa.

I følge opplysningene er det kun de siste detaljene som skal løses.

Ronaldo tilbys 200 millioner dollar i året, mer enn to milliarder kroner pluss bonuser. Han sies å bli tilbudt en kontrakt ut 2025.

Les på Popidol: Lionel Messi setter verdensrekord i «likes»