(foto: psg, twitter)

I sommer var agent Raiola i forhandlinger med Juventus for å gi klubben mulighet til å sikre seg Italias førstekeeper på free transfer. Den Gamle Dame likte ikke betingelsene, mens PSG ikke så rundt 120 millioner i årslønn pluss, pluss, som noe problem.

Valget falgt på PSG, men nå spørs det om klienten klarer å nyte alle millionene som tikker inn på konto.

Les: Helt vilt av Kristoffer Ajer og jyplingen Brentford!

22-åringen Donnarumma kom fra AC Milan med 251 seniorkamper bak seg og som den ubestridte førstekeeper. Når du plusser på statusen som førstekeeper hos Italia og Player of the Tournament i EM-sluttspillet, da er det forventninger om VIP-behandling i Paris høye.

Da det ble kjent at Donnarumma hadde signert med PSG, kom ryktene om at 34-åringen Keylor Navas søkte seg ut av klubben. Navas ble, og har gitt 22-åringen en velkomst agent Raiola aldri så komme.

-Det kommer ikke til å være en kamp mellom Gigio (Donnarumma) og Navas i PSG, for Gigio kommer til å spille, sa Raiola forrige uke til Rai Sport.

Da hadde klienten vært på banen i 2 kamper denne sesongen. På onsdag var det benken i 2-1 seieren over Metz, på lørdag det samme i 2-0 seieren mot Montpellier.

Gigant hos AC Milan, men fikk ikke automatisk VIP-kortet med seg til Parc des Princes. (foto: psg, twitter)

Ryktet om at en misfornøyd 22-åring presser på for overgang til Juventus så fort som mulig, blir ikke akkurat svakere. Vi anbefaler Donnarumma om å skaffe seg en annen agent på veien.

Les: Oppfylles to krav, kan det bli London på Coutinho i januar