Bruno Fernandes er lei seg over sitt mislykkede straffespark mot Aston Villa, men Manchester United -profilen uttaler at han er klar til å gå frem til krittmerket igjen. – Det kan være greit å minne om at ingen, absolutt ingen scorer 100% selv ikke en spiller med ekstreme kvaliteter som Bruno Fernandes.

Den portugisiske stjernen var inderlig lei seg noe han uttrykte på banen og etterpå på sin Instagram konto. – Han er allerede tilgitt av fansen som slettes ikke har glemt. – En million har så langt likt hans «unnskyldning» og lovnad som å komme tilbake sterkere.

Lørdagens kamp mot Aston Villa var jevnere enn man skulle tro hvis man før start gjennomførte en høytlesning av lagoppstillingene. – Det endte med borteseier til Aston Villa 0- 1. På overtid fikk Bruno Fernandes straffe som manager Ole Gunnar Solskjær har etterlyst i lang tid, men istedenfor å sette den sikkert i mål slik han pleier suste ballen langt over mål. «Ingen er mer frustrert og skuffet over straffebommen og tapet enn meg. Jeg tar alltid ansvar i øyeblikk med stort press som dette. Men denne gangen mislyktes jeg» skriver Fernandes på Instagram.

Les: Steve McManaman mener han vet hvilken klubb Haaland velger

«Jeg tok igjen det ansvaret som er blitt gitt meg nesten helt siden jeg kom til United, og jeg vil ta det igjen uten frykt når jeg blir bedt om det»

Fernandes skriver at det viktigste for ham er å vinne med laget, og at han alltid vil hjelpe laget så godt han kan.

Les på Engelske Klubber: Villaspillere psyket ut Bruno Fernandes: «Burde gi gult kort»

«Jeg kommer sterkere tilbake»

Les på Popidol: Kasper Häggström har laget den siste videoen til Radiohead