Har fått telefon fra en tidligere lagkompis. (foto: barcelona, twitter)

Det er ikke lenger noen tvil: Coutinhos Barcelona-historie går mot en slutt, en nødvendig slutt. Barcelonas økonomidirektør renser troppen for spillere med de høyeste lønningene og Barca satser på de yngre spillerne.

Men problemet er som tidligere, det finnes få klubber som er villig til å ta risikoen med Coutinho i forhold til den økonomiske belastningen det er å ha brasilianeren i troppen. Skal Barcelona lykkes med å sende 29-åringen ut av Camp Nou, blir det i første omgang på utleie der Barcelona tar en del av regningen.

Les: Kometen Florian Wirtz har for alvor tatt over etter Havertz

Ifølge spanske En Nacional har både Arsenal og Tottenham flagget interesse for å hente Coutinho i januar. Daily mail hevder det samme, men legger til at begge Premier League-klubbene setter krav om at Barcelona dekker halvparten av ukelønna til Coutinho på rundt 2,3 millioner kroner.

I tillegg krever London-klubbene at leieavtalen blir stående uten kjøpsklausul. Motivasjonen for å tvinges til å kjøpe Coutinho i sommer er heller lav.

Les på Popidol: Kasper Häggström har laget den siste videoen til Radiohead

Så langt i sesongen har det blitt 106 minutter på banen for Coutinho, vi tenker Koeman må slippe til brasilianeren mer hvis Tottenham eller Arsenal skal overbevises om at 29-åringen kan levere i Premier League fra januar.

Les: Helt vilt av Kristoffer Ajer og jyplingen Brentford!