Var langt nede etter Palace-kampen. Vet at de ligger etter, men gjør tap ikke enklere. (foto: united, twitter)

Vi hopper glatt over innledningen med Palace-kampen og krisestemning i media på vegne av United. Solskjær har selv sagt de er litt på hæla etter avansementet i Europaligaen og sommeren som gav minimalt med ferie og oppkjøring. Her er planen som ikke akkurat kommer til å berolige United-supporterne.

-Vi trenger fire, fem kamper til å nå standarden vi vet vi er kapable til. Vi har ikke hatt muligheten til å få disse kampene, og vi skal forsikre oss om at vi i de neste kampene gjør spillerne klare til å konkurrere i ligaen igjen, sier Solskjær ifølge ESPN.

Dønn ærlig, men lite beroligende for United-fansen.

Les: ESPN: Illsint Suarez stanses av Barcelona

United-manageren har selvfølgelig et godt poeng. Én treningskamp mot Aston Villa før det skulle vinnes mot Crystale Palace, det er egentlig en vits av en oppkjøring.

Nå venter kamp nummer to i Solskjærs fire-fem kampers oppvarming. Heldigvis er det Luton som venter, men når de neste motstanderne heter Tottenham, Chelsea, Arsenal og Everton, skjønner alle at United ikke har fire-fem kamper på seg til å finne formen. De fire klubbene konkurrerer om topp fire-plassering i Premier League, noe Solskjær ikke har råd til å gå glipp av.

Lyspunktet for Solskjær er at det ikke har kommet noen nye skader før Luton-kampen. Det sies gode ting tar tid, i United-tilfellet håper vi at dette virkelig ikke stemmer.

Go United!

Les: Manchester United er tilbake og kaver rundt høyreving til milliarden