Divock Origi

Liverpool spiss Divock Origi har virkelig tatt runden for å finne ut av hvordan tilværelsen skulle være etter hans kontrakt gikk ut på dato. 27 åringen som har vært Liverpool-spiller siden sommeren 2014 har til tross for noen ekstremt viktige mål og kultstatus levd litt i skyggen av større stjerner på Anfield.

Det har blitt utlån både til Lille og Wolfsburg siden han kom fra Lille.

Etter å ha forhandlet med regjerende seriemestre AC Milan en god stund, samtidig som han har holdt andre muligheter åpne kom det i går endelig på plass en avtale. Den belgiske angriperen har signert en kontrakt til 30. juni 2026.

Les: Har ikke bruk for klubbløse Dybala etter ankomsten til Mkhitaryan og Lukaku

Rett og slett en spiller som er en drøm som går i oppfyllelse for enhver trener. Klager aldri, gjør en flott innsats både på og utenfor banen og så er han garantisten for viktige mål. – AC Milan manager Stefano Pioli presset på for å skrive en kontrakt med Divock Origi, på spørsmål om han trengte flaks for å vinne serien igjen neste sesong i et intervju på Rai 1 sa han følgende: «Jeg har all flaks jeg trenger, bare se vi fikk Origi gratis!»

Den belgiske landslagsspilleren rakk å spille 175 kamper for Liverpool, han scoret 41 mål og 18 målgivende pasninger.

Origi vil alltid være elsket av Liverpool-fans, det har hans historiske øyeblikk sørget for! – Blant disse er de to målene mot Barcelona i Champions League-semifinalen 2019, 2-0-scoringen mot Tottenham i den påfølgende finalen og matchvinnerscoringen på overtid mot byrival Everton.

Les: Vil naturlig nok ikke selge Lewandowski når ønsket erstatter koster minst en milliard