Ønsket av to av de største. (foto: juve, twitter)

Da Real Madrid tok imot Antonio Rüdiger i sommer på free transfer, ble den rødeste løperen rullet ut. Dette var midtstopperen de hadde ventet på. Denne uken kunne Barcelona endelig også bekrefte signeringen av free agent Andreas Christensen, også her til stående applaus. Tilbake i London står Thomas Tuchel tilbake med en smertelig manko i midtforsvaret.

Matthijs de Ligt har vært sterkt linket til Chelsea de siste ukene. Den nederlandske landslagsspilleren har endelig fått plassen Chiellini hos Juve, men skal ifølge ryktene fra Italia være i spill i sommer. For nye Chelsea-eierne er det ikke noe alternativ å bomme på midtstoppere før sesongstart, men når det gjelder Juventus-spilleren, kan denne kampen være tapt.

LES: Kan velge om de skal gå for Haaland i 2024 eller 2025

For i Bundesliga har også en klubb mistet en av midtstoppere til rivalen og søker den beste på overgangsmarkedet. Bayern München mistet Niklas Süle til Dortmund, ifølge tyske Sport1 har Oliver Kahn og gjengen vært i tette forhandlinger med de Ligt-agenten. Sport1 hevder det har gått så langt som at det er en muntlig avtale om overgang til Bayern.

Ulike engelske medier er fast bestemt på at Matthijs de Ligt er toppmålet til Chelsea, Bayern München har ikke tenkt å la Premier League-klubben vinne denne gangen.

LES: Vil naturlig nok ikke selge Lewandowski når ønsket erstatter koster minst en milliard

Vi aner et skikkelig bikkjeslagsmål.