Paulo Dybala

Etter å ha eglet seg innpå Juventus angriper Paulo Dybala i lang tid har nå Inter Milan fått noe de øsker mer. – Det overrasket sikkert den argentinske 28 åringen å høre på dagens pressekonferanse han ikke lenger var så ettertraktet.

Inter-direktør Giuseppe Marotta snakket kunne fortelle at Inter Milan var godt dekket i angrepet og at Paulo Dybala er overflødig. «Inter Milan er allerede satt sammen offensivt»

Tidspunktet kunne ikke vært dårligere, Paulo Dybala er ferdig med sin kontrakt med Juventus og han har instruert sin agent om å takke nei til alle andre tilbud.

Les: Vil naturlig nok ikke selge Lewandowski når ønsket erstatter koster minst en milliard

Den angripende midtbanespilleren Henrikh Mkhitaryan kom gratis fra Roma og den belgiske spissen Romelu Lukaku er på sesonglangt lån fra Chelsea. «Dybala er en del av de frie aktørene i markedet. Han var en mulighet og det er han fortsatt, men vi har allerede okkupert angrepet vårt med veldig talentfulle spillere» følger Marotta opp ifølge Football Italia.

Paulo Dybala er for tiden uten arbeidsgiver, han forlot Juventus i sommer etter syv år i klubben. Han scoret 115 mål på 293 kamper for Torino-klubben.

Les: Leeds klar med erstatter for Raphinha