Alt for spillet. (foto: brentford, twitter)

På mandag kom The Athletic med at Manchester United og Christian Eriksen var enige om treårskontrakt. For en tidligere United-keeper er dette en perfekt match, og en spillertype Man Utd sårt trenger.

Anders Lindegaard spiller for svenske Helsingborg, men fikk sine 29 kamper i Manchester United-drakta i perioden 2010-15. 38-åringen har selvfølgelig fortsatt å følge klubben sin tett siden. På spørsmål om Eriksen passer inn hos United, var svaret fra Lindegaard krystallklart.

LES: Sport1: De Ligt har muntlig avtale, men ikke med Chelsea

-Christian har en spesiell type mentalitet – en mentalitet som vil passe United virkelig bra. Han spiller ikke fotball for berømmelse, penger, luksuriøs livsstil eller for å vise seg frem. Christian spiller fotball på grunn av kjærlighet til spillet, på en måte som jeg ikke har sett fra noen andre, begynner Lindegaard til BBC.

-Av den grunn passer han virkelig godt hos United, som sett utenfra har blitt en klubb med en masse diva-mentalitet. Mange spillere har en haug følgere på sosiale medier, og man får en følelse av at det å bli del av Manchester United er for å få mer oppmerksomhet og personlig branding, fortsetter den tidligere United-keeperen.

-Christian kommer inn som en helt annen type. Han kunne ikke være mer likegyldig over antall følgere på sosiale medier. Han kunne ikke være mer likegyldig over luksusbiler og dyre klokker. Han tenker kun på å spille og nyte fotball og gjøre det til det smukke spill, som alle ønsker, kommer det fra Lindegaard.

LES: Vil naturlig nok ikke selge Lewandowski når ønsket erstatter koster minst en milliard

Yes, please til en United-spiller som brenner for the Most Beautiful Game