Diego Costa i andre runde hos Atletico.

Vi må innrømme at vi har gledet oss til gjensyn med fotballvillmannen Diego Costa i Premier League. Hos Chelsea dro han på seg motstandernes vrede, keepernes frustrasjon og dommeres sukk. Kapitlet om forholdet til Antonio Conte fortjener et eget kapittel i biografien hans. Likevel, 52 scoringer på 89 Premier League-kamper viser at den brasiliansk/spanske kraftspissen var en av de vasseste i verdens tøffeste liga.

Forrige uke ble det ryktet at free agent Costa plutselig ble en nødløsning for Wolverhampton etter en seig start og bomturer ute på overgangsmarkedet, mandag vanket det ifølge The Athletic medisinsk test og prøvetrening på den tidligere Atletico Mineiro-spilleren som har stått uten klubb siden januar.

LES: Løpet er kjørt for Pogba

Bruno Lage har tydeligvis blitt overbevist, for Diego Costa skal ha søkt om arbeidstillatelse i England. Ifølge Sky Sports er denne avslått av engelske myndigheter.

Wolverhampton jobber nå hardt for å endre dette, men det betyr at spilleren som brukte tre år av livet sitt i jobb for Chelsea, trolig må vandre videre. Surt.

LES OGSÅ: Italiensk media: Liverpool endte opp med «feil» Juventus-spiller