Før Champions League-kampen mot PSG tok manager Max Allegri en status på sin franske midtbanestjerne. Paul Pogba spaserte ut fra Old Trafford som free agent i sommer, men rakk såvidt å dra på seg Juve-drakten og spille litt treningskamper før status igjen var: Skadet.

Så har franskmannen jobbet seg gradvis tilbake, men det ble klart at denne kneskaden leget ikke kroppen selv.

LES: Italiensk media: Liverpool endte opp med «feil» Juventus-spiller

-Paul Pogba trente for andre gang, men han måtte stanse. Det var da vi besluttet at han skal opereres, begynner Juve-manageren på pressemøtet.

Allerede på mandag ble Pogba lagt under kniven/laser til en operasjon Juventus bekreftet var vellykket. For den regjerende verdensmesteren betyr dette at han risikerer et VM-sluttspill fra tribunen.

LeoVegas: Sjekk boosted odds på Champions League-kamper denne uka

-Realistisk sett er han tilbake i januar, sier Allegri, mens Sky Sports Italia hevder det tar bare seks uker før spilleren er tilbake på treningsfeltet og mulig aktuell for VM 20. november – 18. desember.

Siste Premier League-kamp Pogba spilte for Manchester United var i april, så vi deler ikke Sky Sports sin optimisme. For det første tar ikke Didier Deschamps med seg spillere uten kamptrening – han har nok å velge av, for det andre kan vi ikke tenke oss at Juventus aksepterer at Pogba velger VM og potensielle nye skader hvis han får tilbudet.

LES OGSÅ: Bild: Bayern München har planen klar for en Lewandowski-erstatter av verdensklasse

Vi ønsker Pogba speedy recovery, men ser ikke for oss at 29-åringen dukker opp på gressmatta i Qatar. Dette løpet ser ut til å være kjørt.