Ole Gunnar er overbevist Alexsis kan gjøre det bra også for Manchester United

Noen på Old Trafford må ha vært fullstendig i koma da de skrev under avtalen med tidligere Arsenal stjerne Alexis Sanchez. – Han har blitt et stor problem som Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har arvet. Et problem som gjennom sine vanvittige lønninger og bonuser legger en kraftig demper på utviklingen til klubben, selv en klubb så rik som Manchester United. 

Den engelske sportsavisen Sportsbible har funnet frem kalkulator og stoppeklokke og kommet frem til en oversikt over hvor mye Alexis Sanchez har tjent på de 65 første ukene i Manchester United.

Det sier mye om hvor dårlig det er når vi vet at han faktisk ikke har spilt en hel 90 minutters kamp på 258 dager.

Lønna er det ikke noe å si på med 391 000 pund i uken har det samlet seg opp til ufattelige 30 millioner pund på 65 uker, eller som det vil være oversatt til norske penger nesten 360 millioner kroner.

I tillegg er det en rekke bonuser som gjør det enda dyrere, hver gang Alexis Sanchez går utpå gressmatta mottar han 75 000 pund. (selv de 12 minuttene han spilte mot Manchester City hvor han var borti ballen en gang) – For hvert år som går får han en signeringsbonus på 1,1 millioner pund.

Manchester United trodde på suksess og lovte ytterligere bonus på 2 millioner pund for 40 mål og assisterer i en sesong, og en 1 million pund bonus hvis de vinner side Champions League.

Men det er ingen sjanse for at en av disse to tingene skjer i nær fremtid.

Les: Endelig: Alexis Sanchez får tilbud om overgang

Manchester United-fansen er rasende med Alexis Sánchez etter at den tidligere Arsenal-stjernen hadde en touch i 12 minutter mot Manchester City. – Sosiale medier er fulle av utregning av hvor mye det kostet. – 1 touch på ballen = 500 000 pund

Les: Snart må Ståle Solbakken klare seg uten William Kvist