Juventus kjøpte Ronaldo fra Real Madrid sommeren 2019 for 117 millioner euro og solgte han videre til Manchester United tre år senere for 17 millioner euro

Cristiano Ronaldo scoret lørdag kveld mål nummer 600 for en klubb da han satte sluttresultatet til 1-1 mellom Juventus og Inter Milan.

Inter Milan gikk opp i ledelsen etter bare 7 minutter med årets beste volley utført av midtbanespilleren Radja Nainggolan.

Les på Popidol og se volleyen: Radja Nainggolan satte årets beste volley mot Juventus

Midt i andre omgang utlignet Cristiano Ronaldo og med det fikk han notert seg for mål nummer 600 i sin klubbkarriere.

Ronaldo startet tidlig å score mål, som 17 åring satte han sin mål nummer en og to Sporting Lisbon i en kamp mot Moreirense i den portugisiske ligaen, som endte 3-0.

I Lisboa ble det totalt fem mål i sesongen 02/03, før Sir Alex Ferguson fant han og fikk han til Manchester United.

I sine seks sesonger for Manchester United nådde Ronaldo 118 mål, og i 2009 tok Real Madrid frem det store sjekkheftet.

Siden da ble det ni sesonger for Real Madrid, hvor Ronaldo hadde stor suksess med 450 mål på 438 kamper.

Denne sommeren byttet Ronaldo seg til Juventus, hvor han så langt har 27 mål på 40 kamper – totalt 600 mål.

Les: Villig til å betale det som trengs for Atletico Madrid midtbanespiller

Ronaldo’s store rival, Lionel Messi, har scoret 598 mål på klubbnivå.