Ten hag underveis til kamp. (foto: united, twitter)

Man skjønner jobben henger i en tynn tråd når hardarbeidende journalister jobber frem hvor mye det vil koste å gi deg sparken. Daily Mirror sine eksperter har regnet seg frem til at det vil koste en formue for Manchester United å sparke Erik ten Hag. – En problemstilling som ble svært aktuelt etter Manchester United ble overkjørt 0 – 3 på Old Trafford av Manchester City for noen dager siden.

Manchester United sliter nede på 8.plass i Premier League og spillet ser ikke ut til å bli noe bedre. I tillegg til kraftig kritikk av enkeltspillere som kaptein Bruno Fernandes dukker det opp stadig flere som mener at manager Erik ten Hag burde få sparken.

Les: 6.desember får enten Mauricio Pochettino eller Erik ten Hag sparken

Dersom klubben skulle velge å skille lag med nederlenderen, som tok over før forrige sesong, ville det bety en skikkelig økonomisk smell.

Daily Mirror har regnet på hva en oppsigelse vil koste og avisens konklusjon er 15 millioner pund. – litt over 200 millioner kroner.

Samtidig opplyser iNews at nederlenderen er trygg selv med inntreden av nye minoritetseier Jim Ratcliffe, men ten Hags innflytelse angående overganger vil være begrenset. – Det for en kar som har hentet spillere for 5,4 milliarder, de fleste har spilt i Eredivisie eller under Ten Hag før.

Ten Hags kontrakt med Manchester United løper til 2025.

Manchester United møter Newcastle senere i dag i 16-delsfinalen i ligacupen. – Neste Premier League kamp er på lørdag mot Fulham på Craven Cottage.