Har fått inntrykket om at er den langsiktige løsningen. (foto: chelsea, twitter)

Manchester United manager Erik ten Hag fikk et lite pusterom på lørdag da de vant 0 -1 på Turf Moor over Burnley i en kamp som var langt fra imponerende. – Etter seks Premier Legue runder befinner Manchester United seg på en 9.plass hele 9.poeng bak serieleder Manchester City.

Mens det er ille for Manchester United er det verre for Chelsea.

Les: Arturo Vidal har forklaringen på hvorfor Manchester United umulig kan lykkes

Etter en voldsom 22/23-sesong der Chelsea ble administrert av Thomas Tuchel, Graham Potter og Frank Lampard, håpet Blues-fansen at Pochettino kunne ta dem opp på tabellen igjen. Med spillerkjøp på over en milliard pund burde der være mulig.

Det har imidlertid vært en tøff start for Mauricio Pochettino ved Chelsea-roret etter å ha samlet bare fem poeng fra 18 mulige i de seks innledende kampene. Etter søndagens 1-0-tap mot Aston Villa ligger Chelsea for øyeblikket på 14. plass, kun ett poeng over Everton.

Når vi ser frem til de neste månedene, står Chelsea overfor en tøff periode der de skal spille mot Arsenal, Brentford, Tottenham Hotspur, Manchester City, Newcastle United, Brighton og Manchester United.

Manchester United mot Chelsea 6.desember på Old Trafford kan fort avgjøre hvem som kvalifiserer seg til spill i Europa.

Det er nettopp møtet den 6.desember som kan bli avgjørende for den argentinske manageren,jeg er rimelig overbevist det samme gjelder for Erik ten Hag.

Manchester United har en enklere høst enn Chelsea. De møter i rask rekkefølge Crystal Palace, Brentford og Sheffield United før de i slutten av oktober tar imot Manchester City. – Etter det er det Fulham, Luton, Everton og Newcastle før de tar imot Chelsea 6.desember.

I denne perioden har Chelsea «fordelen» av å ikke spille i Champions League, mens Manchester United har fire kamper til før de midt i julestria tar imot Bayern München i den siste kampen i Champions League Gruppe A.

Chelsea-fansen er ikke i tvil, blir det tap mot Manchester United får Mauricio Pochettino sparken.

«Hvem skal sette spikeren i kista for Pochs siste kamp? United har du noe til meg?»

«Noen kjører det, taper mot United, og det kan være ned med gardinen for Pochettino.»

«Hvis de ikke får et resultat mot United, er Pochettino unnagjort, et avgjørende løp for ham.»

LES: Neville snur: «Arsenal vinner Premier League»

Skulle Chelsea vinne kampen 6.desember blir med all sansynlighet avstanden til toppen i Premier League for stor til at kvalifisering til Champions League neste år for stor.

Tipper du at Pep Guardiola blir den neste som får sparken i Preminer League ligger odsen for det hos de fleste på mellom 250 og 300. – Både Pochettino og Ten Hag tippes nå på mellom 10 og 16. Begge på en nedadgående kurve.

Den manageren som etter kampen 6.desember som ligger nederst på Premier League tabellen vil få sparken.