Bruno veiver med armene, men denne gang som naturlig del av spillet. (foto: united, twitter)

Harry Maguire måtte tidligere i sommer gi fra seg kapteinsbindet. Erik ten Hag hadde sin leder i Bruno Fernandes og ga portugiseren ansvaret. Siden den gang har også Fernendes fått sin del av kritikk mot måten han leder og går foran som eksempel på kamparenaen. Tidligere United-kaptein Roy Keane kaller som vanlig en spade for en spade, og ville ta fra Fernandes kapteinsjobben direkte etter at dommeren blåste for full tid og 0-3 skrell mot byrival City.

-Jeg vet det er en stor avgjørelse. De endret fra Harry Maguire, men Fernandes er ikke kapteins-materiale. Jeg mener han er en talentfull spiller, ingen tvil om det, men hva jeg så i dag… Jeg vet vi har diskutert dette mange ganger tidligere, i Liverpool forrige sesong. Vinglingen hans, klagingen, hvordan han kaster armene opp i været. Det er ikke akseptabelt, begynner Keane ifølge 90min.

LES: Pep Guardiola er sjokkert over kvalitetskløften mellom Man City og Man Utd

-Etter det jeg så i dag, ville jeg ta det (kapteinsbindet) av ham. Du må starte et sted. Du snakker om å gjøre endringer på styrenivå, på manager nivå. Jeg ville starte med dette (ta kapteinsvervet fra Fernandes), fordi en manager kan gjøre dette.

-Fernandes er en brilliant spiller, men som kapteinsmateriale er han det motsatte av hva jeg ønsker i en kaptein, blåses det ut fra Keane.

LES OGSÅ: Premier League-historiens 10. største toppscorer fatter ikke at Kane valgte Bundesliga