Dette er vel ikke luevær, Sergio. (foto: real, twitter)

På tirsdag hevdet spanske Marca at Ødegaard har gått lei av å sitte med ansiktsmaske på tribunen eller benken, og har bedt om å bli sendt på utleie i januar. Frustrasjonen hans deles visst av sjefene hos Real.

Det er El Mundo Deportivo som hevder det er en økende misnøye til Zidanes vilje til å skape fornyelse hos Real Madrid. Franskmannen tviholder på sine stjerner fra tiden før han forlot managerstolen i 2018.

Les: Bayern München i ferd med å miste sitt største talent til en av Premier League-gigantene

De siste årene har overgangspolicy´en til Real vært å hente inn unge supertalenter som Vinicius Junior, Rodrygo Goes, Martin Ødegaard, Brahim Diaz, Andriy Lunin, Reinier og Takefusa Kubo. Likevel er det bare nye spillere med lang erfaring: Thibout Courtois, Ferland Mendy og Eden Hazard (når han er på beina) som har spilt seg inn som fast etter at Zidane returnerte i mars 2019.

Når spillerne er skadefrie, kjører Zidane på med Courtois, Varane, Vazquez, Toni Kroos, Modric, Ramos, Casemiro, Benzema, Carvajal og Hazard. Med presset Zidane har på seg etter en mildt sagt hårreisende svak sesongstart, er det ikke vanskelig å forstå at han velger det sikre, men ifølge den spanske avisen går dette på tvers av ledelsens krav om en raskere transformasjon til neste generasjon tittelvinnere på San Bernabeu.

Det brygger opp til storm på bakrommet, men så lenge Zidan holder kursen i retning La Liga-trofeet og Champions League-finalen, tror vi ingen tør å tirre manageren til nok en uanmeldt exit. For Martin Ødegaard virker dette ikke spesielt lovende.

Kanskje på tide for 22-åringen å finne seg en ny drømmeklubb med en litt mer progressiv manager?

Les: Solskjær senker ikke akkurat forventningene til Amad Diallo