You shall not pass! (foto: hertha, twitter)

Hvordan det skal bli for Rune Jarstein å komme tilbake til Hertha Berlin mens keepertrener Andreas Menger fortsatt er i klubben vil bli et mysterium til/om det faktisk skjer.

Etter den norske landslagskeeperen fikk sparken på grunn av intern konflikt har mye skjedd i Hertha Berlin og det aller meste har vært negativt. Klubben, som nå omtales som den tidligere tyske storklubben er ute av Bundesliga og befinner seg fem kamper inn i årets sesong nær bunnen av 2.Bundesliga.

Les: Manchester United legende råder Glazers til å sparke Erik ten Hag hvis han fortsetter å ta feil valg

Det tok ikke langt tid fra sparkingen var en realitet til Rune Jarstein, som føler seg usakelig oppsagt overlot det hele til sine advokater. – Etter at rettssaken har blitt utsatt flere ganger startet saken endelig i Berlin i ettermiddag.

Ironisk nok er det nye koster på alle poster hos Hertha Berlin foruten keepertrenere som var utgangspunktet for alt bråket.

Jaarstein saksøker klubben for drøye fem millioner kroner, som var det han hadde fått utbetalt om han hadde fått fullføre kontrakten til juni 2023.

Bild som har lest rettsdokumentene kommer med noen oppsiktsvekkende opplysninger. Den nye klubbpresidenten Kay Bernstein og den nye direktøren Thomas Herrich har vært i kontakt med Jarsteins representanter og foreslått en ny kontrakt for 38-åringen. Jarsteins advokat bekrefter dette i retten

Les: Prøver å overbevise Real Madrid-legende

Rettsdokumentene har også uttrag fra krangelen på treningsfeltet medllom Andreas Menger:

«Du er en løgner» Jarstein til Menger.

«Du fremstiller meg som en løgner, som om jeg var en rasshøl» (et ord som høres kulere ut på tysk) svarer Menger.

«Du er et rasshøl, en løgner og inkompetent! Du må forsvinne», skal Jarstein ha konkludert.