Raúl González Blanco

Real Madrid legger ikke papp imellom når de skal beskrive sin Real Madrid Castilla manager Raul: «Født vinner, ubestridt leder, Madrid-fan i hjertet» – Likevel er det ikke helt opplagt at han kommer til å overta som manager for selve Real Madrid når en vakker dag Carlo Ancelotti går videre. (Og trolig overtar Brasil)

Raúl debuterte for Real Madrid allerede som 17-åring i 1994, og har siden vært fast på laget. Siden debuten har han scoret over 300 mål for klubben, og er Real Madrids mest populære spiller blant tilhengerne. I sin tid på Santiago Bernabéu har han vært med på å vinne den spanske ligaen fire ganger og Champions League tre ganger. På landslagsnivå har han deltatt i tre VM-sluttspill og to EM-sluttspill.

Les: Phil Jones sett flere ganger i full vigør på Carrington

I tillegg til å nå lede reservelaget har han tett dialog med Carlo Ancelotti som siden 2021 har ledet Real Madrid.

Real Madrid er tilbake på vinnersporet denne sesongen etter å ha havnet hele 10.poeng bak erkerival Barcelona sist sesong og med det nødskrik sikre andreplassen i La Liga. 46 åringen som har ledet Castilla siden 2019 er helt klar for å ta på seg et større ansvar. Hvis ikke det skjer i Real Madrid kan han være åpen for andre alternativer.

Det er dette Villarreal hvor den norske spissen Alexander Sørloth spiller er klar over. – De er på utgikk etter en ny manager etter å ha sparket Quique Setién tidligere denne uken på grunn av en elendig sesongstart. Bare en seier i de fire første rundene i La Liga og som det ble påpekt i en lederartikkel i AS – «uten tegn til bedring».

Ifølge DAZN kan det være et Real Madrid legende være den som tar over. – Raul skal ikke være avvisende.

AS skriver at Villarreal allerede før sparkingen av Quique Setién også vært i kontakt med Raul, som har vært i Marangers organisasjon gjennom hele sin trenerkarriere.

Les på F7 og se musikkvideo: The Rolling Stones med nytt album

I løpet av sin spillerkarriere sto Raul for 323 mål på 741 kamper med Real Madrid.