Trippende klar. (foto: united, twitter)

Manchester United-legenden Paul Parker mener at Erik ten Hag må erstatte Anthony Martial – en spiller som «bare legger seg på bakken og gråter» – eller miste jobben.

Anthony Martial har sluttet seg til en lang rekke Manchester United-flopper det siste tiåret

Les: Prøver å overbevise Real Madrid-legende

Glazers har fått beskjed om å ta drastiske grep hvis Anthony Martial starter over Rasmus Højlund igjen – ved å sparke Manchester United-manager Erik ten Hag.

Det bemerkelsesverdige kravet kommer fra tidligere United-forsvarer Paul Parker, som mener at dersom Højlund ikke får muligheten til å starte etter landskampspausen, vil det være forsvarlig for klubbens eiere å kvitte seg med «den underleverende» Ten Hag.

Den danske landslagsspilleren Højlund kom til United fra Atalanta for imponerende 72 millioner pund i sommer. Etter å ha kommet med en ryggskade, debuterte han som en sen erstatter i det nylige tapet mot Arsenal.

Parker sier at Højlund gjorde en betydelig innvirkning da han kom på banen og må få sjansen til å starte foran Martial. «Hvis han ikke starter mot Brighton, vil alle fans ønske at Erik ten Hag får sparken, og det ville nesten være berettiget,» sa Parker til Spilxperte. «Det ville ikke gi noen mening om han begynte på benken».

«Martial burde ikke engang være på benken. Det må være en ungdomsspiller som er bedre som kan sitte på benken, og Højlund kan bli førstespissen.

Les: Foot Mercato: «Salah-sagaen er over»

«Alle Manchester United-fans er lei av å se en spiller med en elendig holdning, som alltid surmuler og klager, og det er en velsignelse at Man Utd endelig har en angriper som spiller med entusiasme. Jeg er faktisk ikke enig i at man ikke kan allerede dømmer Rasmus Højlund ut fra minuttene han hadde mot Arsenal.


«Det kan du absolutt fordi han gjorde en enorm forskjell da han ble byttet inn. Det var det beste som kunne skje med ham, at han måtte erstatte Martial fordi han visste at han ikke kunne gjøre det verre enn ham.

«Da han kom på banen brukte han fysikken sin og dyttet Gabriel, og sendte ham nesten ut av Emirates. Martial har aldri gjort det. Han bare legger seg på bakken og gråter.

Manchester United ligger etter fire kamper på en 11.plass i Premier League med seks poeng.