Bygger nytt på midtbanen. (foto: liverpool, twitter)

Liverpool, Manchester United og Chelsea hadde alle et stort behov for å forsterke på midtbanen. United endte med Mason Mount og Amrabat på leie, Liverpool fikk sine fire spillere, Chelsea dro fram uhorvelig mye penger for å sikre seg Caicedo og Lavia foran snuten på Klopp. Sesongen er godt i gang, nå jobbes det med å posisjonere seg overfor neste store signering, denne gangen dreier det seg om en fransk 22-åring.

I juni meldte Football-Insider at Liverpool så og si var enige med Kephren Thuram og Nice, men overgangen ble ikke realisert da Liverpool gikk for Szoboszlai. 90min hevder Liverpool i høst har bedt om info om alt som påvirker den franske landslagsspillerens situasjon hos Nice. Klopp har fått på plass solide forsterkninger på midtbanen, men 22-åringen er tydeligvis fortsatt del av den langsiktige planen.

LES: Innertier for Liverpool

90min melder Tottenham, Juventus, PSG, Bayern og Dortmund alle har hatt speidere på tribunen når Nice-spiller Kephren Thuram har vært på banen denne sesongen. I august meldte Get French Football News at Man United hadde speidere for å få med seg Thuram mot Lille.

LES: Manchester United har satt en høy pris på Jadon Sancho i det som må kalles et «tvangssalg»

Det bygger opp til en durabelig kamp om signaturen til den sentrale midtbanespilleren.

LES OGSÅ: «Gruser» karrieren til tidligere wonderkid

Etter sommerens neste-signering med Kephren, tror vi Liverpool har gått opp løypa og har et forsprang – hvis Klopp fortsatt trenger forsterkninger på midten før neste sesong.